Wałek do przygotowania croissantów

Nr Art.: 14066

Wałek do przygotowania croissantów

Nr Art.: 14066
Sprzedaż zakończona ... ale nie martw się, pomożemy Ci wybrać inny przedmiot. Wyszukaj kategorię Akcesoria cukiernicze
Wałek do przygotowania croissantów
  • uzyskamy kształt o wymiarach 17 x 10 cm
  • łatwy do czyszczenia
  • praktyczne przepisy

Wałek jest niezbędnym pomocnikiem do przygotowania słodkich i słonych croissantów lub pełnionych rogalików. Wystarczy rozwałkować ciasto na płat o określonej grubości, a następnie przejechać po nim wałkiem. W ten sposób uzyskamy wymagany kształt o wymiarach 17 x 10 cm, który należy wypełnić słodkim lub słonym nadzieniem, zwinąć i zagiąć. W opakowaniu znajduje się również kilka praktycznych przepisów. Nie można myć w zmywarce.

Materiał: tworzywo sztuczne

Wymiary: całkowita długość 37 cm

Newsletter
Nowości i akcje
na Twój e-mail

Szczegóły odnośnie przetwarzania danych osobowych znajda Państwo tutaj.

Gwarancja bezpiecznych zakupów
Jesteśmy certyfikowanym sklepem i przestrzegamy zasady bezpiecznych zakupów.
24 865
punktów
odbioru
oraz wiele korzyści
wygodnego zakupu